Fit for Fertility

Wil je je vruchtbaarheid verhogen? Meer ontspannen in het leven staan met je kinderwens? Het vertrouwen terugvinden in je lichaam? Je mindset rond zwanger worden positief veranderen?

Hoe je eet en leeft beïnvloedt de kwaliteit van je eicel, baarmoederslijmvlies en hormoonbalans. Je hebt dan ook deels invloed op je vruchtbaarheid. Als je lichaam in een overlevingsstand verkeert, dan is zwanger worden geen prioriteit voor je lichaam. Overleven gaat voor. Belangrijke sleutels om je vruchtbaarheid te verhogen zijn fysieke en mentale ontspanning. Deze cursus ondersteunt je op het gebied van beweging en voedingsadviezen, waardoor je lifestyle verandert.

In 5 bijeenkomsten leer je de invloed van voeding op je vruchtbaarheid. Stap voor stap, met concrete tips om thuis toe te passen.

De yoga-oefeningen bieden ontspanning, speciaal aan het bekken en schouders, een fertility zonnegroet voor meer hormonale balans, ademhalingsoefeningen die je helpen om kalm te blijven, een diepe ontspanningsoefening die ideaal is voor de wachtweken en een yogareeks met visualisaties die je zal helpen opnieuw vol vertrouwen in het leven te staan met je kinderwens.

Wil je meer weten over deze cursus fit for fertility? Kijk dan onder het kopje “blog” op deze site.


Overige diensten binnen pijler Voeding

Orthomoleculair voedingsadvies
Suppletie advies:
kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie)
Afvallen en dieet advies
(Bedrijfs) presentatie “Eet gewoon Gezond”
Fit for Fertility