van-lith-healthness-beweging

Beweging

Wie wil er niet 24/7 en 365 dagen per jaar fit, vitaal en energiek zijn?!

Met dat als doel, maken de specialisten  van Van Lith Healthness Center een maatwerk plan voor u.

Tijdens een intake bepalen we samen:

 • De optimale training, afgestemd op uw persoonlijke doelen, leeftijd en haalbaarheid.
 • De beste therapie in geval u uw blessures of lichamelijke klachten wil aanpakken.
 • Voeding en training zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! We bespreken dan ook samen hoe we deze 2 kunnen inpassen in uw programma.
 • Een aanvullend lifestyle advies voor een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Geef uzelf de kans te ervaren hoe ook u 24/7 fit, vitaal en energiek kunt zijn!

We stellen een individueel trainingsprogramma op. Of u er nu voor kiest privé, in groepsverband of lekker zelfstandig thuis te trainen, als individu staat u bij ons centraal. Na een uitgebreide intake / health check ontvangt u een programma dat speciaal ontwikkeld is om uw doelen te behalen.

Bij Van Lith Healthness Center kunt u zelf bepalen waarvan u gebruik wilt maken. Er zijn diverse abonnementen mogelijk en u kunt al gebruik maken van onze faciliteiten en onze specialisten in beweging vanaf € 1,50 per dag.

 • 90 Days of Healthness

  Het absolute paradepaardje van ons Healthness center! Fitter, sterker en slanker in 90 dagen! (Versie 2019)

  In dit traject begeleiden we u in 90 dagen naar het bereiken van uw persoonlijke doel. Na een uitgebreid intakegesprek en een specifieke meting en weging weet u precies hoe fit u bij aanvang bent en wat u van de rest van het programma kunt verwachten. Volg 90 dagen met complete toewijding een totaalconcept en bereik uw persoonlijke doel. ‘90 Days of Healthness’ is een onderscheidende aanpak met persoonlijke begeleiding in Small Group Trainingen. Geen enkele training is hetzelfde en steeds opnieuw wordt u uitgedaagd om uw eigen grenzen te verleggen, ongeacht uw aanvangsniveau. De manier van trainen die Van Lith Healthness Center u aanbiedt is efficiënt, effectief en doelgericht! Het programma bestaat uit:

  • uitgebreid kick off van een halve dag
  • nieuwe workouts
  • keuze uit een individuele coach met nog makkelijker app contact
  • 5 extra workouts
  • 2 extra bootcamps

   

 • Fit for Fertility

  Wil je je vruchtbaarheid verhogen? Meer ontspannen in het leven staan met je kinderwens? Het vertrouwen terugvinden in je lichaam? Je mindset rond zwanger worden positief veranderen?

  Hoe je eet en leeft beïnvloedt de kwaliteit van je eicel, baarmoederslijmvlies en hormoonbalans. Je hebt dan ook deels invloed op je vruchtbaarheid. Als je lichaam in een overlevingsstand verkeert, dan is zwanger worden geen prioriteit voor je lichaam. Overleven gaat voor. Belangrijke sleutels om je vruchtbaarheid te verhogen zijn fysieke en mentale ontspanning. Deze cursus ondersteunt je op het gebied van beweging en voedingsadviezen, waardoor je lifestyle verandert.

  In 5 bijeenkomsten leer je de invloed van voeding op je vruchtbaarheid. Stap voor stap, met concrete tips om thuis toe te passen.

  De yoga-oefeningen bieden ontspanning, speciaal aan het bekken en schouders, een fertility zonnegroet voor meer hormonale balans, ademhalingsoefeningen die je helpen om kalm te blijven, een diepe ontspanningsoefening die ideaal is voor de wachtweken en een yogareeks met visualisaties die je zal helpen opnieuw vol vertrouwen in het leven te staan met je kinderwens.

  Wil je meer weten over deze cursus fit for fertility? Kijk dan onder het kopje “blog” op deze site.

 • HIT Boxing

  Wat is HIT BOXING?

  Het is een workout op basis van boksen, stootcombinaties en daarnaast lekker fysiek bezig zijn. Deze  work-out is een ideale training om je fysieke conditie en coördinatie te verbeteren.

  Een gedeelte van de les draag je bokshandschoenen en leer je je verder ontwikkelen in afwisselende, snelle en krachtige boks combinaties. Het andere deel van de les zal bestaan uit trainingsvormen waarbij de nadruk op fysieke ontwikkeling ligt, zoals het versterken van je romp. In de HIT boks les wordt niet gespard, maar gaat het om de fysieke inspanning en het plezier. Dat is dus anders dan bij boksen.

  Voor wie is HIT BOXING?

  Dit is geschikt voor iedereen! Man, vrouw, jong, oud, fit of minder fit.
  Je kunt mee doen aan de trainingen, ongeacht je trainingsniveau.

  HIT BOXING is ook de ideale training om je algehele fitheid en explosiviteit te trainen:
  – je conditie op peil brengen of behouden
  – werken aan kracht en lichaamshouding
  – verantwoord afslanken
  – zelfvertrouwen vergroten door jezelf te leren verdedigen
  – ontspanning en stressmanagement
  – plezier in sporten dmv trainen met een groepje
  – resultaatgericht werken