van-lith-healthness-ontspanning

Ontspanning

Stress is niet iets om te vermijden. Zolang de spanning maar weer wordt ontladen. De één kan dat van nature makkelijker dan de ander.

Voor iedereen geldt dat loslaten van dagelijkse spanning en stress noodzakelijk is. We hebben het nodig om regelmatig terug te schakelen en te ontspannen.  Is het voor u lastig om te ontspannen? Onze specialisten kunnen u hierbij helpen.  Bijvoorbeeld door een ontspannende massage of een rustige yogales. Er is tevens speciale aandacht voor kinderen. In deze drukke tijd wordt wel eens vergeten dat onze kinderen het ook fijn vinden om te ontspannen. Ze doen dit vaak voor de TV of computer, maar dit is wellicht niet altijd de juiste keuze voor het lichaam. Wij denken dat persoonlijke aandacht, oogcontact en aanraking ook goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind. Aandacht voor ontspanning dus; een mooie uitdaging in deze drukke tijd.

Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar info@vanlithhealthness.nl of bel naar 073-6410009

 • Slaapadvies

  Slaapt u slecht? Komt u niet in slaap, wordt u vaak wakker, snurkt u, heeft u ’s nachts adem stops of wordt u niet uitgerust wakker?

  Tijd om hier iets aan te doen. Bij Van Lith Healthness Center gaan we samen met u onderzoeken waar het probleem vandaan komt. De oorzaken zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:
  – slaapapneu
  – een niet goed werkende schildklier
  – depressie
  – beginnende suikerziekte etc.

  Nadat wij het probleem hebben opgespoord gaan we u helpen om het op te lossen. Vaak ligt het probleem in een verstoorde slaap hygiëne, onvoldoende beweging of stress. Voor al deze dingen bieden wij een oplossing. Mocht het probleem ingewikkelder zijn en er nader onderzoek nodig zijn, dan werken wij samen met “Slaapapneu Service” (locatie de Vliert). Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van uw slaap middels een recorder die uw slaap registreert. U slaapt thuis in uw eigen omgeving. De uitslag van het onderzoek wordt met u en een medisch specialist besproken (neuroloog of longarts). U heeft voor dit onderzoek een verwijzing van uw huisarts nodig. De huisarts wordt tevens over de uitslag geïnformeerd.
  Er zijn voor dit slaaponderzoek geen wachttijden. Net als in het ziekenhuis spreekt u wel uw eigen risico aan. Slaaponderzoek wordt vergoed vanuit het basispakket.