fysiotherapie-van-lith-Mathias

Mathias Mariam

mathias@vanlithhealthness.nl

Beweging

fysiotherapie-van-lith-Mathias

Mathias Mariam

mathias@vanlithhealthness.nl

Pijlerspecialist: Beweging

Terug naar team

Fysiotherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien van ben ik ook officieel werkzaam bij Van Lith Healthness Center.
Voor het afronden van mijn opleiding, heb ik gewerkt als Medisch Kracht Therapeut volgens het MedX trainingsconcept.

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het werken met sporters op diverse niveaus; van amateurs tot topsporters.
Zo heb ik gewerkt als fysiotherapeut van de Dames 1 van Hockeyclub Eindhoven, ben ik sinds 2014 de fysiotherapeut van voetbalclub S.V. BLC in Den Bosch en ben ik de fysiotherapeut van de Heren 1 van Hockeyclub Den Bosch.
Naast het werken met sporters, behandel ik vooral patiënten met hoofdpijnklachten en klachten aan de nek, rug, heup, knie en enkel.
Naast de affiniteit met sport, gaat mijn belangstelling ook uit naar Neurologie en Oncologie. (Oncologie richt zich op de zorg voor mensen met kanker.)

Sinds ik de opleiding Fysiotherapie bij Oncologie in 2016 succesvol heb afgerond, kunnen patiënten met kanker (in alle stadia) die uitbehandeld zijn in het ziekenhuis, bij mij terecht. Dit kan variëren van bijvoorbeeld het dempen of onder controle houden van (rest-) symptomen tot het verbeteren van de lokale en/of algehele belastbaarheid. Dit kan 1 op 1, in kleine groepjes of zelfstandig met een op maat gemaakt trainingsschema. Dit allemaal met hetzelfde doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven en het verbeteren van de vitaliteit. Door de overgang van fysiotherapiepraktijk tot Healthness Center, zijn juist deze patiënten bij ons aan het juiste adres.