Medische training

Het effect van fysieke training bij chronische aandoeningen wordt steeds duidelijker. Met individuele aandacht voor uw klachten wordt een trainingsschema op maat ontwikkeld. De begeleiding staat geheel onder controle en supervisie van onze fysiotherapeuten. Met speciale aandacht voor de voor u zo belangrijke specifieke punten, kan er grote invloed op uw gezondheid worden uitgeoefend. Samen met de fysiotherapeut verhoogt  u op een verantwoorde manier de belastbaarheid van uw lichaam. U zult merken dat u iedere week sterker, energieker en fitter wordt. Deze abonnementsvorm is uitermate geschikt bijvoorbeeld voor mensen met langdurige pijn-, nek- of rugklachten en voor mensen met een chronische aandoening, zoals reuma, COPD, diabetes of Parkinson.

Onze revalidatieprogramma’s spreken veel (top) sporters uit de regio ‘s-Hertogenbosch aan. Echter ook als breedtesporter bent u bij ons aan het juiste adres.
Als u een blessure heeft opgelopen, wilt u zo snel mogelijk weer hersteld zijn om uw sportactiviteiten te kunnen hervatten. Onze (sport) fysiotherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen gaan als team met u aan de slag en helpen u tijdens de gehele revalidatieperiode. Op deze manier bereiken we binnen de afgesproken tijd het optimale resultaat.


Overige diensten binnen pijler Beweging

Personal training
Personalized training
HIT Training
Medische training
Fitkids
Pre season training
90 Days of Healthness
Yoga
HIT Boxing
HIT4KIDS