Dennis van der Aa

dennis@vanlithhealthness.nl

Fysiotherapie, - Rugklachten, - Nekklachten, - Schouderklachten

Dennis van der Aa

dennis@vanlithhealthness.nl Fysiotherapie, - Rugklachten, - Nekklachten, - Schouderklachten Terug naar team

Fysiotherapeut

(BIG-nummer: 59925072704)

In 2018 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Fontys in Eindhoven. Gelijk hierna ben ik aan de slag gegaan bij Topfysiotherapie in Schijndel. Ondertussen werkte ik toen ook al 4 jaar als fysiotherapeut bij de selectie van voetbalclub R.K.S.V. Avesteyn. Na een jaar in Schijndel gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik bij van Lith Healthness komen werken.

Om mezelf te specialiseren ben ik direct na mijn opleiding als fysiotherapeut begonnen aan een master in de osteopathie. Osteopathie is een vak waarin vaak het hele lichaam wordt onderzocht; spieren, gewrichten, organen en andere weefsels. Ik behandel dan ook klachten in het hele lichaam. Tijdens het onderzoek ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht in plaats van te doen aan symptoombestrijding.

Naast mijn plezier in dit vak ben ik vaak te vinden in de sportschool en vind ik het ook leuk om mezelf te verdiepen in de wetenschap achter (kracht-)training. Ook heb ik een aantal jaar geleden een cursus gedaan in KinesioTaping/Medical Taping waarmee ik regelmatig mensen op weg help.