Kirsten van den Elzen

kirsten@vanlithhealthness.nl

Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie:

Kirsten van den Elzen

kirsten@vanlithhealthness.nl Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie: Terug naar team

Fysiotherapeut – kinderfysiotherapeut i.o.

(BIG-nummer: 79919852404)

Mijn naam is Kirsten van den Elzen. In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Tijdens deze studie is mijn interesse in het specialisme kinderfysiotherapie ontstaan en verder gegroeid. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan als algemeen fysiotherapeut in de eerste- en tweede lijn wist ik het zeker, mijn passie ligt bij het werken met kinderen! Met veel enthousiasme ben ik in 2018 dan ook de master kinderfysiotherapie gaan volgen in Utrecht. Vanaf de start van de opleiding ben ik het studeren gaan combineren met het op doen van ervaring in de praktijk.

Ik vind het bijzonder om bij te kunnen dragen aan de motorische en psychosociale ontwikkeling van kinderen en haal hier veel energie uit. Samen kom je verder, ik vind het dan ook belangrijk om de directe omgeving van het kind bij de behandeling te betrekken en zoek graag de samenwerking op met andere disciplines. De leukste uitdaging voor mij is om samen op een creatieve manier door het benutten van mogelijkheden tot oplossingen te komen.

Vanaf september 2020 ben ik bij van Lith healthness werkzaam als kinderfysiotherapeut i.o. op de HUB in Rosmalen en betrokken bij FitKids in de praktijk.

Ik ben aangesloten bij de werkgroep kinderfysiotherapeuten Den Bosch en omstreken.