Wat te doen bij hand- en polsklachten

Heb je last van je hand of pols? Bijvoorbeeld door klachten als pijn, zwelling of stijfheid? Dan is het verstandig om hier snel een specialist naar te laten kijken. Zo weet je op tijd wat je eraan kunt doen en krijgen de klachten geen kans te verergeren.

Hand- en polstherapie is gericht op het behandelen van functiestoornissen van onder andere spieren, pezen, gewrichten en zenuwen. Denk hierbij aan klachten van rsi tot artrose, maar ook van carpale tunnel syndroom tot de zogeheten trigger finger. Daarnaast helpen we ook bij klachten aan vinger of duim.

Met handtherapie in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen ben je verzekerd van de juiste zorg en expertise. Daarnaast is het bij bepaalde hand- en polsklachten nodig om een spalk aan te meten. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd.

- Quote van de specialist -

Je hand beslaat een zeer complex gebied. Dat vraagt om bijzondere deskundigheid

Steffie Kant

Behandeling bij hand- en polsklachten

Handtherapie is in Nederland steeds vaker nodig. Dit kan een specifieke oorzaak hebben, zoals een val of langdurig werken achter de computer, maar het kan ook onduidelijk zijn waar eventuele klachten vandaan komen. In beide gevallen kunnen we je direct helpen.

De handtherapeuten van praktijk Van Lith Healthness behandelen niet alleen hand- en polsklachten, maar kunnen bijvoorbeeld ook het revalidatieproces begeleiden na een operatie. De behandelmogelijkheden worden altijd precies op je klachten en eventuele beperkingen afgestemd.

Je hand en pols zijn complexe mechanismen. De botten, spieren, banden en pezen zorgen er samen voor dat je je hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen. Met veel kracht óf juist met ongelooflijke precisie. Maar het is ook een kwetsbaar lichaamsdeel, waarbij een ongeluk, overbelasting of slijtage diverse soorten klachten aan je handen en polsen kunnen veroorzaken.

Op zoek naar een handtherapeut in Den Bosch of Rosmalen voor je hand- en polsklachten? Onze specialisten staan voor je klaar. Klik hier voor onze contactinformatie.


Behandelingen binnen pijler Fysiotherapie