Wat is revalidatie?

Revalidatietraining zorgt ervoor dat jij bij pijn na een sportblessure of trauma met de juiste behandeling weer kunt bewegen en trainen op jouw normale sportniveau. Dit kan ook nodig zijn na een operatie aan bijvoorbeeld heup, schouder, knie of enkel. Daarnaast kun je ook bij revalidatie na botbreuken bij ons terecht.

Waar revalidatie in de regel wordt benaderd vanuit één visie, doen wij dit met een behandeling gebaseerd op meerdere specialismen. Onze fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, manueel therapeuten en personal trainers combineren hun kennis en maken een persoonlijk en efficiënt herstelplan.

Bij Van Lith Healthness Center hebben wij alle in- en outdoor faciliteiten om jou te begeleiden. Ook kunnen we echo’s voor je maken om te beoordelen of het herstel van je blessure goed verloopt. Met revalidatietraining in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen ben je verzekerd van de juiste zorg en expertise.

- Quote van de specialist -

Het mooiste wat er is? Stap voor stap iemand begeleiden bij het opnieuw bereiken van de beste versie van zichzelf!

Mark  van den Boogaard

Behandeling bij revalidatietraining

Na een operatie of herstel van een blessure aan de spieren is het belangrijk dat je jouw lichamelijke bewegingen weer goed aanleert. Doe je dit niet, dan kan dit tot klachten leiden. Dit noemen we functioneel trainen en is een belangrijk element binnen revalidatietraining. Onze specialisten behandelen ook complexe trauma's en werken samen met diverse revalidatiecentra in de omgeving.

Het is belangrijk om de juiste behandeling te krijgen in het revalidatieproces. Daarmee herstelt je lichaam sneller en werk je opnieuw aan je uithoudingsvermogen, coördinatie, stabiliteit en kracht. Daarbij bieden we de mogelijkheid de revalidatie te ondersteunen via onze app. Hierdoor heb je dagelijks contact met jouw eigen leefstijlcoach zodat je ook thuis aan jouw persoonlijke doelen kunt werken.

Met de behandeling bij Van Lith Healthness Center leer je om je lichaam weer te vertrouwen. Op zoek naar revalidatietherapie in Den Bosch of Rosmalen om te herstellen na een operatie, blessure of sporttrauma? Onze specialisten staan voor je klaar. Klik hier voor onze contactinformatie.


Behandelingen binnen pijler Beweging