Fitkids

Kan uw kind wel wat extra beweging gebruiken? Of heeft u juist een kind wat voldoende beweegt maar bijvoorbeeld zijn of haar looptechniek wil verbeteren, dan bent u bij Topfysiotherapie Bart van Lith aan het juiste adres. Voor de regio Den Bosch / Rosmalen worden de Fitkids lessen gegeven op onze praktijk.

Afhankelijk van welke doelen uw kind heeft, passen wij onze trainers daarop aan. Wij hebben reeds 45 jaar ruime ervaring in het behandelen en trainen van kinderen. We trainen kinderen met een beperking en kinderen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Maar we hebben ook specialisten in dienst die veel ervaring hebben in het trainen van kinderen in een topsport klimaat. Of dit nu hockey, voetbal, golf of andere sporten betreft, we vinden het een uitdaging om met uw kind aan de slag te gaan.

Met Fitkids wordt sporten en bewegen zoveel mogelijk uit de medische context gehaald. Het is minstens zo belangrijk dat kinderen plezier beleven aan het fysiek bezig zijn. De kinderen sporten en spelen zowel in de trainingszalen als op de omliggende sportvelden.

Er wordt gewerkt met meerdere kinderen en therapeuten in één ruimte. Naast het fysieke aspect heeft FitKids ook een belangrijke functie op het mentale vlak. Veel kinderen met een chronische ziekte of lichamelijke handicap kampen met bepaalde gevoelens van onzekerheid. Anderen hebben een matig zelfvertrouwen.

FitKids biedt een veilige omgeving waar kinderen met vergelijkbare beperkingen samen plezier beleven aan sport en spel. Fitkids Voor meer info zie: www.fitkids.nu


Overige diensten binnen pijler Beweging

Personal training
Personalized training
HIT Training
Medische training
Fitkids
Pre season training
90 Days of Healthness
Yoga
HIT Boxing
HIT4KIDS