Praktijkinformatie

Veel mensen melden zich  bij  onze specialisten na een ongeluk, met een blessure  of een stevige overbelasting. Ze klagen veelal over pijn en kunnen werk, sport of hobby´s door deze klachten niet meer op het gewenste niveau uitvoeren. Ons Healthness Center is een multidisciplinaire, toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner in de begeleiding van mensen die problemen ervaren met het dagelijks bewegen. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring bent u bij de specialisten van Van Lith Healthness in goede en vertrouwde handen.

shutterstock_28304884

Ons team van fysiotherapeuten behandelt deze klachten en samen met u  behalen we daarmee uitstekende resultaten! Naast  fysiotherapie bieden wij ook gespecialiseerde vormen van fysiotherapie aan, zoals  manuele therapie, sportfysiotherapie,  kinderfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie . Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van (top)sporters.

Vanuit een brede blik op het vak, zijn wij u graag en deskundig van dienst.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt niet alleen tot uiting door het gebruik van bewezen behandelmethoden, de laatste wetenschappelijke inzichten en de modernste apparatuur, maar ook door het continu opleiden van onze fysiotherapeuten. We streven ernaar om u de beste zorg te leveren en om die reden zijn al onze therapeuten gespecialiseerd in bepaalde blessures,  ziekten  en- of  klachten en veelal afgestudeerd op Master niveau.

shutterstock_61491319

Ons Healthness Center heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U hoeft geen verwijzing te halen bij de huisarts of specialist, maar u kunt direct een afspraak maken op onze praktijk. We werken vanuit verschillende locaties, waardoor u zowel in Rosmalen (Hintham) of bij Hockeyclub Den Bosch aan de Oosterplas terecht kunt.

Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar info@vanlithhealthness.nl of bel naar 073-6410009

Voor Praktijkreglement klik hier Praktijkreglement.

Voor algemene voorwaarden en huisregels lidmaatschappen klik hier Algemene voorwaarden Van Lith healthness center (003)