van-lith-healthness-fysiotherapie

Fysiotherapie

Veel mensen melden zich  bij  onze fysiotherapeuten na een ongeluk, met een blessure  of een stevige overbelasting. Ze klagen veelal over pijn en kunnen werk, sport of hobby´s door deze klachten niet meer op het gewenste niveau uitvoeren.

Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring bent u bij de specialisten van Topfysiotherapie Bart van Lith in goede en vertrouwde handen.

Ons team van fysiotherapeuten behandelt deze klachten en samen met u behalen we daarmee uitstekende resultaten! Naast  fysiotherapie bieden wij ook gespecialiseerde vormen van fysiotherapie aan; zoals  manuele therapie, sportfysiotherapie,  kinderfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van (top)sporters.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt niet alleen tot uiting in het gebruik van bewezen behandelmethoden, de laatste wetenschappelijke inzichten en de modernste apparatuur, maar ook door het continu opleiden van onze fysiotherapeuten. We streven ernaar om u de beste zorg te leveren en om die reden zijn al onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in bepaalde blessures,  ziekten  en- of  klachten en veelal afgestudeerd op master niveau.

Topfysiotherapie Bart van Lith heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U hoeft geen verwijzing te halen bij de huisarts of specialist, maar u kunt direct een afspraak maken op onze praktijk. Omdat we verschillende locaties hebben, kunt u zowel in Rosmalen, in het centrum van  ’s-Hertogenbosch of bij Hockeyclub Den Bosch aan de Oosterplas terecht.

Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar info@vanlithhealthness.nl of bel naar 073-6410009


Behandelingen binnen pijler Fysiotherapie