Waarom HIT Training?

HIT Training (High Intensity Training) heeft samen met HIIT training (High Intensity Interval Training) veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Wij focussen ons op HIT Training, waarbij de nadruk ligt op de training van de spieren. Hierbij werk je een uur met hoge intensiteit training afgewisseld met korte rustpauzes. De training is geschikt voor ieder type sporter, met wat voor doel dan ook.

Wil je graag afvallen? Je buikvet verbranden? Of juist spiermassa en je conditie opbouwen? Dan nodigen wij je graag uit om mee te doen met onze HIT Training. Doordat we in kleine groepen trainen, is de sport vergelijkbaar met een teamsport. Je doet het echt samen.
Ben je beginner of een gevorderde sporter? Je kunt instappen op ieder niveau. Naast hard trainen staat plezier hebben voorop bij onze sportlessen.

We trainen op een prachtige locatie aan de Oosterplas. Neem contact op met een van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen voor meer informatie.

- Quote van de specialist -

Als dagelijks om 06.45 uur de eerste groep mensen aan de poort staat om de HIT les te volgen, weet je dat je iets goed doet.

Bart Blom

Veel resultaat in korte tijd

Door onze drukke levens zien we dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan een sport waarbij in een korte tijd veel resultaat behaald kan worden. Bij HIT train je in een uur tijd je hele lichaam en werk je aan zowel je conditie als de opbouw van je spieren. Hierbij worden oefeningen gedaan als squats, push-ups, lunges en buikspieroefeningen.

Je begint met een warming-up. Daarna volgt drie keer een blok van vijftien minuten waarbij je een explosieve workout volgt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van intervaltraining. Doordat we steeds minder bewegen en vaak een zittend beroep hebben, is het belangrijk je lichaam gezond te houden met sporten. HIT Training is daar een ideaal middel voor.

Op zoek naar HIT Training in Den Bosch of Rosmalen?  In tegenstelling tot in de sportschool werk je met onze trainers aan jouw persoonlijke doelstellingen waarbij je begeleid wordt naar de beste resultaten. Klik hier voor onze contactinformatie en ervaar zelf de kracht van HIT.


Behandelingen binnen pijler Beweging