Wat is leefstijlcoaching?

Coaching van leefstijl kan jou helpen met het behalen van allerlei doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Ervaar je veel stress en ben je vaak moe? Lukt het niet om je streefgewicht te bereiken? Of wil je juist meer spiermassa opbouwen? Onze specialisten maken voor jou op maat een programma dat realistisch en haalbaar is.

Een gezonder leven bereik je het snelst met persoonlijke en toegankelijke begeleiding. Daarom kun je bij Van Lith Healthness heel eenvoudig coaching en training krijgen via onze app.  Met dagelijks contact houden we je gedreven, ook op dagen wanneer je motivatie wat minder is. Is je doel fitter worden? Dan spreken we bijvoorbeeld af dat je iedere dag 10.000 stappen gaat lopen. De app houdt precies bij of dat lukt.

Ook voor gecombineerde levensstijlinterventie kun je bij ons terecht. Hiervoor hebben wij gecertificeerde specialisten in huis. Met leefstijcoaching in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen ben je verzekerd van de juiste begeleiding.

- Quote van de specialist -

Ik zie het als mijn taak om samen met mijn klanten te zorgen dat gestelde doelen echt behaald worden.

Jasper de Vaan

De juiste coaching en begeleiding

Iedereen is weleens vol moed begonnen aan een nieuwe sport, dieet of gezondheidsplan. Welk doel we ons ook stellen, vaak lukt het niet om dit voor een lange termijn vol te houden. De juiste kennis, tips en begeleiding van onze specialisten vormen de steun in de rug die je nodig hebt om wél succes te boeken.

Voor de start van het coachingtraject doen we een baseline meting. Wil je bijvoorbeeld afvallen? Dan maken we een nauwkeurige inventarisatie van jouw lichamelijke gegevens en doelstellingen. Op basis hiervan maken we een persoonlijk stappenplan dat benaderd wordt vanuit al onze expertises. Met als hoofdpijlers beweging, ontspanning en voeding – waaronder ook orthomoleculaire therapie valt.

Op zoek naar een lifestyle coach in Den Bosch of Rosmalen om nu écht jouw persoonlijke doelen te bereiken? Onze specialisten staan voor je klaar. Klik hier voor onze contactinformatie.


Behandelingen binnen pijler Voeding