De juiste behandeling met fysiotherapie

Het menselijk lichaam is sterk, maar moet goed onderhouden worden. Bij Van Lith Healthness Center hebben we voor ieder deel van het lichaam een specialist in huis die beschikt over de meest actuele kennis en ervaring. Of je nu last hebt van je nek, rug, knie of gewoon spierpijn hebt, onze fysiotherapeuten staan voor je klaar.

Regelmatig bewegen is belangrijk, maar daar komen we niet altijd aan toe. Als je weinig aan krachttraining doet of een baan hebt waarbij je veel zit, dan neemt de kans op lichamelijke klachten toe. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot pijn in botten, gewrichten of spieren. Onze specialisten helpen jou om een gezond en sterk lichaam te krijgen en te behouden.

Onze fysiotherapeuten begeleiden je met voorlichting, advies en de juiste oefeningen. Hierbij leggen we de focus niet alleen op de behandeling van klachten, maar ook op preventie. "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden", is dan ook onze lijfspreuk. Met fysiotherapie in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen ben je verzekerd van de juiste zorg en expertise.

- Quote van de specialist -

U kent uw klacht, wij de behandeling.

Sascha van Lith

Wat doet een fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van botten, gewrichten en spieren. Samen ook wel het bewegingsapparaat genoemd. Onze specialisten maken samen met jou een plan om jouw lichaam in optimale conditie te brengen. In de behandeling leggen wij de focus naast beweging ook op voeding en ontspanning. Daarnaast kijken we naar je sociale omgeving omgeving – zoals factoren die stress veroorzaken.

De meest voorkomende lichamelijke problemen zijn:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Knieklachten
  • Pijn in de onderrug

Wanneer je pijn in botten, gewrichten en/of spieren ervaart, is het verstandig hier snel door een fysiotherapeut naar te laten kijken. Wanneer je wacht met de behandeling, vergroot je de kans op een trager herstelproces.

Ook kun je bij Van Lith Healthness Center terecht voor dry needling, massage of het maken van een echo. Of je nu in Den Bosch uit stadsdeel noord, oost, zuid, west of centrum komt, of terecht wilt bij onze vestiging in Rosmalen: onze fysiotherapeuten staan voor je klaar. Maak een afspraak in een van onze vestigingen of neem contact op voor meer informatie. Klik hier voor onze contactgegevens.


Behandelingen binnen pijler Fysiotherapie