Susan Embregts

susan@vanlithhealthness.nl

Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie:

Susan Embregts

susan@vanlithhealthness.nl Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie: Terug naar team

Geregistreerd kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut

(BIG-nummer: 99048827404)

In juli 1998 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Utrecht, waarna ik enkele jaren in Vught werkzaam ben geweest. In 2000 ben ik gestart met mijn opleiding kinderfysiotherapie te Breda, welke ik in 2005 met succes heb afgerond. In die periode ben ik gestart als kinderfysiotherapeut bij “Topfysiotherapie van Lith” te Rosmalen.

Afgelopen jaar heb ik me verder gespecialiseerd binnen de kinderfysiotherapie als kinderbekkenfysiotherapeut.

Ik werk met kinderen van 0- 12/14 jaar, met verschillende problematieken. Voorkeurshoudingen, afgeplatte bolletjes, grof en fijn motorische problemen, maar ook individuele trainingen om kracht en conditie te verbeteren.

Tevens behandel ik binnen de praktijk de kinderen met zindelijkheidsproblemen, zoals urine of ontlastingsverlies, obstipatie en bedplassen.

Binnen ons team, maar ook daar buiten, werken we nauw samen met collega’s en andere disciplines om een kind op de meest optimale manier te kunnen behandelen/begeleiden.

Naast mijn werkzaamheden met patiënten in de praktijk ben ik aangesloten bij een werkgroep kinderfysiotherapie Den Bosch en omstreken en heb enkele malen per jaar intercollegiaal overleg met andere kinderfysiotherapeuten over verschillende onderwerpen.