voeding-van-lith-healthness

Voeding

“It’s all about energy”

De juiste voeding levert ons bouwstoffen, energie en allerlei vitaminen en mineralen die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van ons lichaam. Helaas is het voor de meeste mensen niet duidelijk wat nu de juiste voeding is. De keuze die we tegenwoordig hebben in voeding is de laatste 25 jaar enorm toegenomen en vaak kiezen we niet datgene wat ons lichaam het meeste nodig heeft. Daarbij is de kwaliteit van onze voeding  de laatste jaren erg achteruit gegaan en eten we vaak ook nog eens teveel. Samen met alle goed bedoelde dieet adviezen, welke door verschillende visies vaak verwarrend werken, zijn we met z’n allen steeds slechter gevoed.

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een belangrijke bijdrage levert aan het optimaal functioneren van uw lichaam. Samen met voldoende ontspanning, beweging en de juiste mindset draagt het bij aan de beste versie van u zelf!

Wij bieden u geen kort dieet of extreem afval programma,  maar leren u welke functie voeding heeft. Of u nu als doel heeft een paar kilo af te vallen, gewoon gezonder wil gaan eten of een optimale sportprestatie moet leveren; bij onze voedingsspecialisten bent u aan het juiste adres.
Wilt u een afspraak maken? Mail dan naar info@vanlithhealthness.nl of bel naar 073-6410009


Behandelingen binnen pijler Voeding