Jasper de Vaan

jasper@vanlithhealthness.nl

Beweging, - Fitkids, - HIT Training, - Personal training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Mindset, Voeding, - Leefstijlcoaching, Ontspanning

Jasper de Vaan

jasper@vanlithhealthness.nl Beweging, - Fitkids, - HIT Training, - Personal training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Mindset, Voeding, - Leefstijlcoaching, Ontspanning Terug naar team

Bewegingsexpert – Groepstrainer – Personal trainer – Leefstijlcoach (GLI)

Na het behalen van mijn HBO diploma op de Fontys Sporthogeschool ben ik sinds Januari 2018 werkzaam binnen het mooie team van Van Lith Healthness.

Inmiddels heb ik ook de Post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach met goed gevolg afgerond. Een leefstijlcoach heeft dezelfde basis als van Lith healthness center namelijk dat we werken vanuit  positieve gezondheid. Dit betekent dat gezondheid meer is dan alleen de afwezigheid van ziekte of gebreken. Samen met u streven we ernaar om uw aandacht te verschuiven naar gezondheid en gedrag in plaats van ziekte en zorg. Hierbij is een blijvende (gedrags-)verandering realiseren op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning de grootste uitdaging, maar daarmee geeft dit ook de meeste voldoening. Niets is mooier dan iemand gedurende een coachingsperiode stapsgewijs een positieve ontwikkeling te zien doormaken richting zijn/haar grote doel.

Het succes van leefstijlinterventie is ook de overheid niet ontgaan, vandaar dat voor mensen in bepaalde situaties er een vanuit de basiszorgverzekering een nieuwe behandeling vergoed wordt, te weten de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Zo’n programma (CooL in ons geval) kunt u ook bij van Lith healthness center volgen. Neem contact met ons op om te kijken of dit programma misschien iets voor u is (en of u er voor in aanmerking komt).

Daarnaast doe ik samen met de andere trainers, in samenwerking met de fysiotherapeuten alles op het gebied van bewegen. Met veel plezier zet ik me in voor de begeleiding van High Intensity Trainingen (HIT-trainingen), kids trainingen (HIT4KIDS), personal trainingen, revalidatietrainingen en krachttraining bij de jeugd van HC den Bosch. Dit doen we zowel  op onze locatie bij Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch aan de Oosterplasweg als op onze hoofdlocatie aan de Prins Clausstraat in Hintham.

Zelf ben ik ook erg sportief door regelmatig te fitnessen, voetballen en wielrennen.