Slaapadvies

Slaapt u slecht? Komt u niet in slaap, wordt u vaak wakker, snurkt u, heeft u ‘s nachts adem stops of wordt u niet uitgerust wakker?
Tijd om hier iets aan te doen. Bij Van Lith Healthness Center gaan we samen met u onderzoeken waar het probleem vandaan komt. De oorzaken zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • slaapapneu
  • een niet goed werkende schildklier
  • depressie
  • beginnende suikerziekte etc.

Nadat wij het probleem hebben opgespoord gaan we u helpen om het op te lossen. Vaak ligt het probleem in een verstoorde slaap hygiëne, onvoldoende beweging of stress. Voor al deze dingen bieden wij een oplossing. Mocht het probleem ingewikkelder zijn en er nader onderzoek nodig zijn, dan werken wij samen met “Slaapapneu Service” (locatie Medisch Centrum Den Bosch Oost aan de Van Broeckhovenlaan 6). Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van uw slaap middels een recorder die uw slaap registreert. U slaapt thuis in uw eigen omgeving. De uitslag van het onderzoek wordt met u en een medisch specialist besproken (neuroloog, longarts of KNO-arts). U heeft voor dit onderzoek een verwijzing van uw huisarts nodig. De huisarts wordt tevens over de uitslag geïnformeerd.

Er zijn voor dit slaaponderzoek geen wachttijden. Net als in het ziekenhuis spreekt u wel uw eigen risico aan. Slaaponderzoek wordt vergoed vanuit het basispakket.


Behandelingen binnen pijler Ontspanning