Wat is personal training?

Als je persoonlijke sportdoelen efficiënt wilt bereiken, dan brengt onze personal training jou de snelste weg naar de beste resultaten. Met een personal trainer werk je 1 op 1 om het maximale uit jouw training te halen. Beweging en voeding met de juiste coaching zijn hierbij het uitgangspunt.

Je kunt een personal trainer inschakelen voor tal van doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je gaat afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon een gezonder leven ambieert. Alleen al door samen te werken aan de juiste lichaamshouding tijdens het sporten, voeding en gezondheid haal je meer uit je sportschema dan ooit te voren.

De personal trainers in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen  geven je de juiste begeleiding en tips zodat jij weer fit kunt worden, gespierder door het leven kan gaan of eindelijk dat streefgewicht kan behalen.

- Quote van de specialist -

Een goede personal trainer zorgt ervoor dat je plezier houdt in het sporten en je doelen bereikt. Daarnaast stopt de begeleiding niet bij de deur.

Bart Blom

Fit worden met personal training

We weten allemaal dat sporten gezond is. Maar om snel zichtbare resultaten te behalen voor de lange termijn, komt er meer kijken dan enkel aan fitness te doen. Onze personal trainers zijn volledig toegewijd om jou te helpen met het behalen van jouw doelen.

Onze personal trainers zijn er zowel voor mannen als vrouwen. En hoewel veel mensen in de veronderstelling zijn dat de kosten voor personal training snel kunnen oplopen, hebben wij voor iedereen een programma dat bij zijn of haar budget past. Altijd op maat, altijd met de beste training. Dit doen we altijd in samenwerking met onze fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen.

Waarom naar een sportschool gaan als je bij Van Lith Healthness Center de beste begeleiding kunt vinden? Onze personal trainers in Den Bosch of Rosmalen staan voor je klaar. Klik hier voor onze contactinformatie.


Behandelingen binnen pijler Beweging