Massage: meer dan ontspannen

Een massage is meer dan alleen tot rust komen of het loskrijgen van stijve spieren. Massagebehandelingen zorgen ervoor dat jij je goed voelt en weer beter kan functioneren op het gebied van werk, sport en ontspanning. Bij Van Lith Healthness Center staan wij voor de beste kwaliteit van de twee type massages die wij aanbieden: sportmassage en ontspanningsmassage.

Wanneer je intensief sport is het belangrijk dat je jouw lichaam ook intensief onderhoudt. Train je veel en hard? Bijvoorbeeld voor een marathon of sportwedstrijd? Dan heb je extra onderhoud nodig. Je hebt dan baat bij een stevige massage met extra aandacht voor bindweefsel en spieren.

De ontspanningsmassage is er niet alleen om tot rust te komen. Het helpt je ook met het verminderen van stress. Je verbetert je bloedcirculatie, terwijl de spanning in de spieren afneemt. Met uiteindelijk een betere slaapkwaliteit en humeur als resultaat. Heb je klachten als stijve of pijnlijke spieren? Kies dan voor de positieve voordelen van massagebehandelingen in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen. Hier ben je verzekerd van de juiste zorg en expertise.

Heb je klachten als stijve of pijnlijke spieren? Kies dan voor de positieve voordelen van massagebehandelingen in één van onze vestigingen in Den Bosch of Rosmalen. Hier ben je verzekerd van de juiste zorg en expertise.

- Quote van de specialist -

De gelukshormonen die vrijkomen bij een goed uitgevoerde massage zorgen voor een diepe ontspanning en een heerlijk gevoel.

Bart Blom

Waarom massage?

Sporters en atleten van alle leeftijden hebben voordeel bij het regelmatig ondergaan van sportmassages. Het voorkomt blessures, houdt het lichaam soepel en bevordert de flexibiliteit. Ook rugklachten of nekklachten zijn veelvoorkomende problemen waarbij massage uitkomst kan bieden. Daarnaast helpen massages ook om giftige stoffen in het lichaam af te voeren.

Langdurige stress kan schadelijk zijn voor het lichaam en kan op termijn zelfs resulteren in een burn-out. Ontspanningsmassages kunnen helpen om stress los te laten en beter om te gaan met fysieke en geestelijke klachten gerelateerd aan stress. Of je komt gewoonweg van aanhoudende spierpijn af. Met de juiste massagebehandeling vind je weer balans tussen lichaam en geest.

Op zoek naar een masseur in Den Bosch of Rosmalen voor sport- en ontspanningsmassages? Onze specialisten staan voor je klaar. Klik hier voor onze contactinformatie.


Behandelingen binnen pijler Ontspanning