Mareille Frijters

mareille@vanlithhealthness.nl

Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie:

Mareille Frijters

mareille@vanlithhealthness.nl Fysiotherapie, - Kinderfysiotherapie: Terug naar team

Geregistreerd Master-Kinderfysiotherapeut – Sensorische Integratietherapeut – Reflexintegratie en Visueel Screener.

(BIG-nummer: 69053735404)

Sinds mijn registratie als kinderfysiotherapeut in 2006 ben ik werkzaam bij van Lith Healthness center.

Ik werk vooral met kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 12 jaar. De hulpvragen zijn zeer divers en vooral liggend op kleine, grote motoriek en prikkelverwerking. Enkele voorbeelden zijn asymmetrische zuigeling, onrust, schrijfproblemen of moeite met mee komen in de gymles/sport.

Gedurende deze jaren heb ik meerdere opleidingen gedaan die niet altijd alleen op gebied van motoriek waren maar ook op de voorwaarden voor een motorische ontwikkeling en leervermogen van een kind zoals sensorische informatieverwerking 0 tot 12 jaar, reflexintegratie en Braingym.

Het totaalplaatje van een kind en zijn omgeving is voor mij altijd het vertrekpunt van de behandeling. Samen met ouders, school en andere betrokkenen rond een kind puzzelen naar datgene  wat er nodig om voor het individuele kind het plaatje compleet te maken. Het kind uit zijn basis te laten groeien, bloeien en zelfvertrouwen te geven. Het kind en zijn ouders hierin te helpen/coachen geeft een enorme voldoening.

Het prettige van werken in dit grote team is dat ik als het nodig is ook de andere pijlers en aandachtsvlakken van onze praktijk hierbij kan betrekken om zo voor ouders alles op 1 plaats te kunnen bieden.