Healthness van Lith

van-lith-healthness-fysiotherapie

Wauw! Wat ben ik trots! Meer dan 40 jaar lang was (Top) fysiotherapie Bart van Lith een praktijk kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Waar je met een grote verscheidenheid aan klachten terecht kon voor fysiotherapeutische behandeling.Maar de wereld verandert snel, de Nederlandse bevolking vergrijst, de zorgmarkt verandert en we krijgen ook nog eens steeds meer informatie tot onze beschikking. Deze snelle veranderingen vragen ook een andere kijk op de (fysiotherapeutische) zorg.

De afgelopen jaren hebben we ons nog eens extra verdiept in de invloed van allerlei factoren op de gezondheid. Denk maar eens aan voeding, stress, sociale contacten of bioritme. Allemaal onderdelen waarvan we wel weten dat ze een belangrijke invloed spelen op onze fysieke en mentale gesteldheid, maar waarvan we vaak geen idee hebben hoe we ze in ons voordeel kunnen gebruiken.

Met de start van ons nieuwe Healthness concept (waarin fysiotherapie een belangrijke rol blijft spelen), kijken we naar de mens als totaalplaatje. In plaats van alleen maar te focussen op uw klacht, bekijken we ook allerlei facetten welke een rol kunnen spelen in het ontstaan van deze klachten of het onderhouden ervan. Denk hierbij o.a. aan bioritme, de kwaliteit van uw slaap, voeding, beweging, stress, de werking van uw immuunsysteem en diversen anderen.

We onderzoeken dit niet alleen om u een compleet beeld te kunnen geven over uw klacht, we kunnen het ook meteen behandelen. In sommige gevallen hebben wij zelf niet de juiste expertise in huis en dan verwijzen wij u door naar 1 van onze samenwerkingspartners.

Op deze manier gaat u samen met ons op zoek naar de beste versie van u zelf!

 

Gezonde groet,

Martijn