Wereld Diabetesdag!

Vandaag is het Wereld Diabetes Dag!

Sinds 1992 is 14 november Wereld Diabetes Dag. Deze dag staat in het teken van diabetes. Er wordt deze dag aandacht besteed aan de nog altijd toenemende groei van deze chronische aandoening en de steeds groter wordende sociaal-maatschappelijke en economische gevolgen van diabetes.

Lees verder

Lopen met een glimlach!

Lopen met een glimlach, en ach ja, af en toe een loopevent!

Ben jij een beginnende hardloper? Ga jij dit jaar weer meedoen met de Vestingloop? Of zoek jij dit jaar de uitdaging van een (halve) marathon? En wil je als extraatje beter slapen, beter ontspannen en een blijmoediger brein?

Dan is Sportrusten iets voor jou.

Lees verder

2018 en de Friendship Piramide

Voorgaande jaren keek ik op oudjaarsdag altijd terug op de 364 dagen die ervoor lagen. Ik pakte mijn agenda erbij, keek wat ik allemaal had gedaan, parafraseerde en maakte de balans op. Dan belde ik wat mensen om ze te bedanken voor het mooie jaar, ging oliebollen kopen, schonk de champagne in en blies mezelf met het nodige vuurwerk het nieuwe jaar in.

Dit jaar heb ik besloten om dit eens een keer helemaal anders te doen. Die oliebollen, champagne en vuurwerk blijven overigens, maar ik wil niet eigenlijk niet terug kijken op 2017, maar vooruit kijken naar 2018. Doelstellingen maken voor mezelf gericht op gezondheid, liefde en ontwikkeling, doelstellingen maken om de diensten van @vanlithhealthness nog verder te verbeteren, een vette vakantie boeken en bedenken welke mensen ik het liefst in mijn omgeving heb om van 2018 het mooiste jaar ooit te maken. Genieten van het leven, want voor je het weet “lig je met het neusje omhoog”.

Vooral dat laatste; “welke mensen heb ik het liefst in mijn omgeving” houdt me al geruime tijd bezig.

Lees verder

“Healthness week” (van 2 t/m 6 oktober)

Tijdens onze Healthness week zetten we speciaal voor jou onze deuren open. Van maandag 2 t/m donderdag 5 oktober geven we iedere avond om 19.30 uur een presentatie over een actueel onderwerp. Het programma vind je hier onder. We zien je graag verschijnen op onze hoofdlocatie in Rosmalen (Prins Clausstraat 1a)

Lees verder