Kookseminars

Alles leren over gezonde voeding en het ook nog zelf leren klaar maken!

Wie wil dat nou niet? Makkelijk, snel én gezond koken. Na 3 kookseminars weet je hoe dit moet en krijg je handvaten om dit ook echt te gaan doen!

We verwelkomen je in onze sfeervolle, professionele kookstudio in Cromvoirt en leggen je eerst uit wat gezonde nutriënten (voedingsstoffen) zijn, welke voedingsstoffen je het meeste energie geven en waarom je sommige dingen beter niet (of niet zo vaak) kunt eten. Daarna gaan we samen aan de slag en leer je producten makkelijk te bereiden. Uiteraard eten we het daarna gezellig samen op!

We geven 3 kookseminars:

Kookseminar Macronutriënten

Eiwitten, koolhydraten en vetten. Dat noemen wij macronutriënten. Maar wat zijn dat nu precies en waarom is het belangrijk om deze in de juiste verhouding te eten? Welke zijn goed voor ons en welke van deze voedingsstoffen zijn wellicht minder goed voor ons? Dit komt allemaal aan bod tijdens dit seminar.

Kookseminar Micronutriënten

In dit seminar leer je alles over vitaminen en mineralen (micronutriënten). Waar zitten deze in? Wat kan ik doen om elke dag voldoende binnen te krijgen van de benodigde vitamines en mineralen? In dit seminar krijg je op deze vragen antwoord.

Kookseminar Anti-nutriënten

Is brood echt zo slecht voor ons? Is zuivel echt van de duivel? Dagelijks wordt er van alles geroepen. Wij gaan je uitleggen hoe het precies zit en daarna kun je prima zelf beslissen wat en waarom je dingen wel of juist niet eet…

Na deze 3 seminars weet je alles over voeding en kun je er zelf mee aan de slag.

We werken in groepjes van 8 personen, iedere maand 1 seminar.
Je kunt je ook inschrijven per groep van 8 personen.

Vanuit ons Healthness concept vinden wij het belangrijk om naast gezonde voeding ook tijd te besteden aan bewegen en ontspannen.

Als je mee gaat doen met onze seminars, zal hier ook nog een stukje bewegen en ontspannen aan gekoppeld zijn. Uiteraard is dit niet verplicht maar we bieden dit gratis aan, omdat we de combinatie zo belangrijk vinden!

  • Eenmaal gezichts-, decolleté- / schouder- ontspanningsbehandeling met producten van Oolaboo óf 1 uur ontspannende lichaamsmassage.
  • Kennismaking met onze populaire HIT trainingen.


Meer informatie?

Wil je meer weten over onze Kookseminars of je inschrijven?

Mail dan naar sascha@vanlithhealthness.nl of bel met 073-6410009